Blikkenactie

De diaconie van Hervormde Gemeente van Hagestein zamelt jaarlijks voor de Voedselbank Leerdam/Vianen op Dankdag blikken met verschillende soorten houdbaar voedsel in. Het gaat om blikken/pakken met voedingsmiddelen bijvoorbeeld: Babyvoeding
, Broodbeleg
, Groenten
, Vlees
, Soep,
Vruchten
, Rijst of Pasta's
, Olie
, Wasmiddelen
.
 De Voedselbank vult dan de voedselpakketten aan met deze producten. Deze pakketten worden iedere donderdag uitgedeeld. Op dit moment zijn dit ca.40 pakketten per week. Met Dankdag worden deze blikken verzameld in de kerk. U kunt ze achterlaten in het portaal van de kerk of in het kerkelijk centrum.

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0347-377895.
 Wij vinden het fijn dat u zo betrokken bent bij ons werk, en dat u ons helpt om Matthëus 25 in praktijk te brengen: "Want wat u voor de minste van Mijn broeders hebt gedaan, hebt u voor Mij gedaan".

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.