Commissie van advies

De commissie van advies is een advies- en controle commissie van de kerkrentmeesters. De commissie bestaat uit 5 personen die door de kerkenraad benoemd zijn.
Jaarlijks controleert de advies commissie de financiële situatie van de kerk door de controle van de jaarstukken.
Verder adviseert de commissie over het onderhoud van de gebouwen. De commissie vergadert 2x per jaar met de kerkrentmeesters in april en in november.

Op dit moment bestaat de commissie uit de volgende leden:
B. de Groot, W. van der Lee, B. van Os, W.G.A. van Weverwijk en  A. de With

De belangrijkste projecten in 2015 zijn:

1. Verbouwing bovenverdieping van het K.C
2. uitvoeren BRIM subsidie voor onderhoud van de kerk.

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.