Nelianne de Leeuw   Arco de Leeuw   Bartjan de Leeuw

Het geloof van… Nelianne, Arco en Bartjan de Leeuw

Aan verschillende jongeren in de gemeente hebben we wat vragen voorgelegd, zo ook aan Nelianne, Arco en Bartjan. Lees hieronder hoe zij de gemeente en het geloof beleven. Een ding is zeker: De Vakantie Bijbel Week kan uitkijken naar enthousiaste hulpjes!

Welke dingen in de kerk vind jij leuk? En waarom?

Nelianne - De Vakantie Bijbel Week en de gemeentedag vind ik leuk. Arco - De vakantie Bijbel Week vind ik ook erg leuk. De grote kinderen mogen dan hutten bouwen en de kleine kinderen mogen knutselen. Bartjan - Zingen in de kerk vind ik leuk en ook de zondagsschool.

Wat zou jij later in de gemeente willen doen?

Nelianne - Hulpje voor de VBW bij het hutten bouwen, timmeren vind ik leuk! Hulpje voor de gemeentedag bij ons thuis. Arco - Bij de grote kinderen helpen timmeren bij de VBW omdat ik dat leuk vind. Bartjan - Later wil ik wel graag helpen met de Vakantie Bijbel Week en helpen bij de jongste groep.

Als iemand je vraagt wie de Heere Jezus is, wat zeg jij dan?

Nelianne - Dat ik geloof in de Heere Jezus en dat hij voor onze zonden is gestorven. Arco - Omdat papa en mamma het fijn vinden. Bartjan - Dan zeg ik dat de Heere Jezus heel knap is omdat Hij iedereen wil helpen.

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.