it's friday

It’s friday staat voor gezelligheid, ontmoeting in een ontspannen sfeer voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool.
Als club willen we de kinderen de liefde van Jezus meegeven. Iedereen mag er zijn en is welkom!
Invulling van de middag: we zingen met elkaar, luisteren of kijken naar een bijbelverhaal en we gaan iets ter ontspanning doen. Als afsluiting eten we met elkaar.
De maaltijd wordt elke keer door bewoners uit het dorp verzorgd.

Kijk hier voor foto's van de vorige keren

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Wilma Bergshoeff
Maatgraaf 27, Hagestein
06-27406172

Ilse de Greef
Dorpsstraat 18, Hagestein
06-40408682

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.