Jeugdclub 'Ronduit'

Het is niet altijd even makkelijk om te laten zien dat je in God gelooft. Klasgenoten kunnen je met een scheef gezicht aankijken en vragen zich af wat je bezielt. Ja, wat bezielt je eigenlijk? Wat houdt jou bezig? Dit is de kern van de Jeugdclub, samen nadenken over het geloof, om te ontdekken wat de Bijbel ons te zeggen heeft. Met elkaar zoeken we naar antwoorden en stellen we gelijk weer nieuwe vragen. Van vragen beantwoorden en stellen word je moe en daarom wordt er altijd gezorgd voor een uitlaatklep, om even te ontspannen. Krantenmeppen, quizzen, geblinddoekt eten, meelhappen en allerlei andere spellen komen voorbij.

Op deze site staat heel veel informatie over verschillende thema's die we ook behandelen tijdens de club. Zo krijg je een indruk van wat we behandelen, maar je kunt er ook heel veel antwoorden vinden op vragen waar jij vast ook mee zit! Heb je vragen over de club, bel of mail ons!

Data seizoen 2016/2017

• Ieder seizoen zijn er ongeveer 15 clubavonden. Voor de data van dit seizoen kijk op je op de jaarkalander

Data-OJW

Leidinggevende

• Helette van der Linden
  • Leander van der Linden
  • Roland Noteboom

Contributie

De kosten voor de Jeugdclub worden deels betaald door de contributie die per Jeugdclub seizoen €15,- bedraagt. Dit bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL65 RABO 0154164089 t.n.v. Jeugdclub Ronduit.

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.