slide 1

Jeugdvereniging 'Jeugd & Roeping'

"Occultisme, islam, evangelisatie, de tien geboden. Zomaar een paar thema's die we tijdens een Jeugdverenigingsavond behandelen. Na ongeveer drie kwartier is de concentratie op en vermaken we ons met een spel of met het zingen van liederen. De jeugdvereniging is een gezellige groep die openstaat voor nog meer mensen!"

De jeugdvereniging is er voor alle jongeren vanaf 16 jaar. We komen bij elkaar om te praten over datgene wat God ons te zeggen heeft. We doen dit d.m.v. Bijbelstudies en actuele onderwerpen. Daarnaast is er tijd voor ontmoeting van elkaar en ontspanning in verschillende vormen. Dus… ben je 16 jaar of ouder? Dan ben je van harte welkom op zondagavond, één keer in de veertien dagen, om 20.00 uur, boven in het Kerkelijk Centrum. De jeugdvereniging organiseert ook diverse activiteiten, zoals een ontbijtactie op stille zaterdag (zaterdag tussen goede vrijdag en pasen, de paaszangdienst op tweede paasdag en het maandelijkse zangkwartiertje.

Bestuur

  • Laurens den Oudsten 
  • José de Leeuw
  • Falco van Os
  • Jeanine Kool

Data van dit seizoen

Contact

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige