’s morgens ps. 8:1 ‘s avonds ps. 2:7.

Anneke de Leeuw en Willemijn Meijers.

Komende zondag heb ik in de morgendienst geruild met ds. Van Wijk uit onze buurgemeente. In de avonddienst hoopt uw oud-predikant, ds. Van Slooten voor te gaan. Gezegende diensten toegewenst.

De collecten voor zondag zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters.

De diaconiecollecte van zondag 25 maart heeft €178,45 opgebracht. De collecte op Goede Vrijdag heeft €125,55 opgebracht, de collecte tijdens de paaszangdienst €262,50. Met het rondbrengen van de fruitbakken werd €112 ontvangen. Hartelijk dank voor deze giften.

Open Jeugdwerk

Voor iedereen van 12 t/m 15 jaar en de jongelui uit groep 8 wordt er een gezellige BBQ georganiseerd op vrijdag 13 april. Bij fam. Van Duuren, Zijderveldselaan 40 te Zijderveld. Aanvang 19.00 uur t/m 21.30 uur. Kosten E. 5,00. Opgeven t/m 10 april via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel.nr. 0345-642078. Zorg dat je erbij bent. Groet de leiding Joost en Gert.

Opbrengst paasontbijtactie

Namens de commissie van de paasontbijtactie willen we u/jou bedanken voor het bestellen van een ontbijtje. Het is afgelopen zaterdag goed verlopen, en de netto opbrengst was €580,-.  Dit betekent dat er €290,- aan de "spaarpot" voor het jaardoel kan worden toegevoegd. Dank daarvoor.

Flessenactie

Als zondagsschool zijn we blij verrast met het grote aantal flessen wat al is ingeleverd 300 stuks en 3 kratten. Heel veel dank daarvoor. U mag ook (bier)kratten, bierflesjes etc. waar statiegeld op zit inleveren. Als u het zelf niet kan brengen, komen de kinderen het graag ophalen. Bel dan naar Annelies de Groot (06-51428829) of Elise de Leeuw (06-22047322).

6-3: It’s Friday (16:00-18:00 uur)
11-3: Open Eettafel (12:00-14:30 uur)
13-3: Open Jeugdwerk (19:00-21:30 uur, Zijderveld)

Kopij Zaaier

In verband met mijn vakantie van 9-15 april, kunt u de kopij voor de komende Zaaier sturen naar Leander van der Linden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We kijken terug op een mooie week. We mochten toeleven naar Goed Vrijdag. Terug denken aan de woorden van de hoofdman: “Werkelijk, deze was Gods Zoon”. Toen was het een dag stil… Maar het is niet stil gebleven! Op Eerste en Tweede Paasdag mochten we zingen en spreken over de opstanding van de Zoon van God. Het was goed om elkaar te ontmoeten en zo stil te staan bij de dood die Jezus overwonnen heeft, en het leven dat Hij voor ons aan het licht gebracht heeft. Leven vanuit Pasen. Wat laat u/jij zien van de opstanding van Christus in uw/jouw leven?

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen