slide 1

Zaaier week 35

Zingen voor de dienst

’s morgens ps. 40:3 ‘s avonds ps. 41:6.

Kinderoppas

Anske Reijersen van Buuren en Hannah Labadie.

Collecten

De collecten voor zondag zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters.

Diaconie

De diaconiecollecte van zondag 26 augustus met als bijzondere bestemming de VBW heeft het mooie bedrag van €350,62 opgebracht. Hartelijk dank.

Kerkrentmeesters

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft op zondag 26 augustus €254,36 opgebracht. De extra collecte bracht €305,00 op.

Pastoraat

We zijn dankbaar met en voor Maarten van der Lee, Lekdijk 12 (4124 KC). Vorige week mocht hij thuiskomen uit het ziekenhuis. Fijn dat je nu weer thuis mag zijn om daar verder aan te sterken. We zijn dankbaar dat het herstel naar verwachting mag verlopen. We wensen je Gods zegen toe in de verdere verwerking. Dhr. Verweij, Dorpsstraat 46 (4124 AL) heeft in de afgelopen tijd een operatie aan zijn rug ondergaan. Hij kampte al geruime tijd met rugklachten. We zijn dankbaar dat de operatie goed mocht verlopen. De eerste indrukken zijn dat de operatie goed heeft geholpen: de pijn is weg. Gods nabijheid toegewenst in de verdere revalidatie. Gert van Dieren, Graaf Huibertlaan 34 (4121 EP, Everdingen) kreeg een tegenvallend bericht in deze week. De start van de vierde infuuskuur kon deze week niet doorgaan vanwege te lage bloedwaardes. Dat betekent dat het infectiegevaar erg hoog is. Zoals het nu lijkt, kan hij wel vrijdag de bruiloft van zijn zoon een aanstaande schoondochter meemaken. We wensen je kracht en Gods zegen toe op de weg die je gaat, samen met Heleen en de kinderen. We bidden dat de bloedwaardes weer mogen stijgen, en de behandeling door mag gaan. Er zijn meer mensen met zorgen. We bidden ieder die het moeilijk heeft de trouwe hulp van de Heere God toe. Of het nu gaat om zorgen over gezondheid, relatie, (klein)kinderen, ouderdom, werk, school of opleiding: we mogen met alle zorgen naar God toe. Hij hoort het gebed!

VBW

Als VBW-commissie kijken we terug op een zeer geslaagde week. We zijn dankbaar dat we in totaal 81 kinderen hebben mogen ontvangen. De kinderen mochten luisteren naar verhalen over genezing, redding en de macht van Jezus. Mooi dat zoveel kinderen het Woord van God hebben mogen horen. Ook willen we via deze weg alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. We zijn dankbaar dat er zoveel mensen ons wilde helpen bij de VBW. De VBW-commissie. 

Koffiedrinken na de dienst

We willen u nog herinneren aan het koffiedrinken na de morgendienst van 2 september. Iedereen van harte welkom!

Open eettafel

Op woensdag 12 september bent u weer welkom in het KC voor een gezellige maaltijd met elkaar. U kunt zich opgeven bij Annie Witkamp (0347-351387) of Corrie de Wildt (0347-351689) na 17:00 uur.

Gemeentemiddag

Za 22 sept is de gemeentemiddag. Vanaf 15:00u bent u/jij welkom, maar later komen kan ook. Tijdens het middagprogramma kan de wisselbeker weer gewonnen worden met de “kop van Jut”. Voor de kleinere kinderen staat het springkussen klaar en ook is er een voetbaltafel. Om 17:00u gaan we eten, en als afsluiting het door uzelf klaargemaakte toetjesbuffet. (Vergeet dus niet de toetjes mee te nemen voor het aantal mensen waarmee u komt). Rond 19:00u is de afsluiting. De uitnodigingen met opgavestrook zijn via deze Zaaier verspreid, mocht u nog geen exemplaar hebben dan kunt u deze vinden op de website of in het portaal van de kerk! U kunt zich opgeven t/m 16 sept. “De Evangelisatie commissie’’

Agenda

02-09: Koffiedrinken na de dienst (vanaf ong. 11:00 uur)
05-09: Kerkenraadsvergadering (vanaf 19:45 uur)

Tenslotte

We hebben een mooie week gehad waarin we veel kinderen mochten ontmoeten in de VBW-tent. Fijn en bijzonder om met zoveel kinderen uit de dorpen bij elkaar te zijn. Het was goed om de week samen af te sluiten in de kerk. Tijdens de VBW ging het om Jezus. Wie is Hij eigenlijk? In de eredienst zondagmorgen werd duidelijk dat mensen veel gedachten en meningen over Jezus hebben. Maar het gaat er uiteindelijk om: wie zegt u, zeg jij dat Ik ben…? Ondertussen zijn de scholen weer begonnen. We wensen de kinderen en de jongeren veel succes en zegen op school en met de opleiding! Dat wensen we ook iedereen toe die werkt in het onderwijs, of daaraan verbonden is. Een hartelijke groet vanuit de pastorie, mede namens Gesine, ds. H.P. Brendeke

Contact

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige