’s morgens ps. 103:1 ‘s avonds ps. 74:16.

Marjet Bruijnes en Arco de Leeuw.

De collecten voor zondag zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters.

De diaconiecollecte van zondag 27 januari voor de Leprastichting heeft het mooie bedrag van €318,45 opgebracht. Hartelijk dank daarvoor.

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft op zondag 27 januari €224,95 opgebracht. De maandelijkse extra collecte bracht op € 283,75.  Via Ds. Brendeke kwam een gift binnen van €20,-. Hartelijk dank

Meeleven

Aartje van der Lee heeft afgelopen maandag een operatie ondergaan. Deze is niet volledig uitgevoerd. Er wordt eerst nog gewacht op nieuwe uitslagen. Daarna is er nog een vervolgoperatie nodig. Dit is wel een tegenvaller voor Aartje. Wij wensen en bidden jou de nabijheid van God toe. Leg je last op de Heere en hij zal je steunen. Psalm 55:23. Aartje verblijft de komende week nog in ‘De Herberg’.

Koffiedrinken na de dienst

We willen u nog herinneren aan het koffiedrinken na de morgendienst van 3 februari. Iedereen van harte welkom!

Bijbelkring

Dinsdag 5 februari hopen we elkaar weer te ontmoeten op de Bijbelkring. We bespreken met elkaar hoofdstuk 7 uit het boekje, waarin het gaat over 1 Samuël 16:1-13. Van harte welkom!

Stroopwafelactie

Het bestellen van stroopwafels kan nog t/m aankomend weekend via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0347-351803. De tieners van de jeugdclub komen ze vrijdagavond 8-2 langsbrengen. Bedankt vast!

Ranglijst Christenvervolging

Open Doors heeft opnieuw een ranglijst gemaakt van landen waar christen het meest vervolgd worden. Christenen lijden in zeker 73 landen in de wereld onder zeer zware geloofsvervolging. Vervolging wordt intenser, gruwelijker. Open Doors schat in dat  1 op de 9 christenen wordt vervolgd. Al 18 jaar staat Noord Korea op nummer 1 .India komt steeds verder naar boven en staat op nummer 10. Ook China stijgt flink. Zomaar wat feiten die ons willen laten zien waar christenen vervolgd worden en waar Open Doors werkzaam is en waar het nodig is om steeds voor te bidden. Ook in onze gemeente bidden we voor onze vervolgde broeders en zusters. As. zondag in het bijzonder voor Syrië. Pastor Edward uit Syrie wil doorgeven dat het gebed van zovele christenen hen kracht geeft, en hoop om vol te houden. De bombardementen mogen dan voorbij zijn ,en de omgeving misschien veilig maar er zijn nauwelijks mensen meer. Ook in Syrië worden steeds meer geweldsincidenten tegen christenen gemeld. "Als kerk doen we ons uiterste best om de hoop levend te houden." Aanhoudend gebed vereist dus..

Kaartenschrijven voor Open Doors

Op dv.  dinsdag 5 februari willen we van 14.00-15-00 kaarten schrijven naar een aantal personen uit de vervolgde kerk. Ook willen we met elkaar voor hen bidden. Doet u/jij ook mee? Welkom om 14.00 in het KC. Voor meer informatie: Jacqueline Reijersen van Buuren  (06-12904320)