Volks-kerstzangavond

December is de maand van de kerstbijeenkomsten. In Hagestein wordt dit jaar alweer de vierde editie van de Volks-kerstzangavond georganiseerd. Om te zorgen dat het niet één van de vele avonden wordt, onderscheiden we ons door het samen zingen van bekende kerstlieden centraal te stellen en dat onder begeleiding van onze muziekvereniging Excelsior en organist Martijn Borsje. Deze keer wordt de avond gehouden op vrijdag 15 december om 19:30u in de kerk van Hagestein.

“We hopen weer op een drukbezochte avond, waarin de bezoekers kunnen genieten van de muziek” aldus Adriaan Noteboom van de evangelisatie commissie. De muzikanten (o.l.v. Dirk van Mourik) en de organist (Martijn Borsje) zijn al weer aan het oefenen om ook dit jaar weer een bijzonder tintje te geven aan de begeleiding én de muzikale intermezzo’s. Maar het bijzondere van de Volks-kerstzangavond in Hagestein is toch wel dat iedere bezoeker zelf ook een bijdrage levert tijdens de zangavond door mee te zingen. Daarom staat er ook een repertoire op het programma dat iedereen zal herkennen van de liederen die je regelmatig hoort rond de kerstdagen, zoals “Stille nacht”, “Komt allen te samen’’ en ‘’In Bethlehems stal’’.  Dit jaar zal Dominee H.P. Brendeke (predikant van Hagestein) een korte meditatie houden over het kerstfeest.

Iedereen uit Hagestein, Hoef en Haag en de hele regio is van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. De zangavond is op vrijdag 15 december om 19:30u in de Dorpskerk van Hagestein.

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.