slide 1

Volks-kerstzangavond

In Hagestein wordt op zaterdag 15 december om 20:00u de vijfde editie van de Volks-kerstzangavond georganiseerd door Muziekvereniging Excelsior, Martijn Borsje en de evangelisatie commissie van de Hervormde kerk. Dit jaar niet in de kerk, maar in Dorpshuis de Biezen. (De "thuislocatie’’ van Excelsior.)

In overleg is besloten om deze locaties de komende jaren af te wisselen, zodat het nog meer een evenement van en voor ons hele dorp wordt én Excelsior hoopt in de Biezen met het hele orkest present te zijn! Verder zal Martijn Borsje een aantal liederen begeleiden op de piano en zal Anske Reijersen van Buuren enkele liederen solo zingen. 

Natuurlijk staat ook het met elkaar zingen van de bekende kerstliederen weer centraal.

Eerdere edities werden druk bezocht. Ook dit jaar hopen we op een volle zaal. De muzikanten van Excelsior  (o.l.v. Dirk van Mourik), Martijn en Anske zijn al weer aan het oefenen om ook dit jaar weer een bijzonder tintje te geven aan de begeleiding én de muzikale intermezzo’s. Maar het bijzondere van de Volks-kerstzangavond in Hagestein is toch wel dat iedere bezoeker zelf ook een bijdrage levert tijdens de zangavond door mee te zingen. Daarom staat er ook een repertoire op het programma dat iedereen zal herkennen van de liederen die je regelmatig hoort rond de kerstdagen, zoals “Stille nacht”, “Komt allen te samen’’ en "In Bethlehems stal’’. Na afloop van de zangavond kan er buiten bij een vuurtje (als het weer het toestaat), of anders binnen, nog gezellig worden na gekletst onder het genot van een hapje en een drankje.  

Iedereen uit Hagestein, Hoef en Haag en de hele regio is van harte uitgenodigd om mee te komen zingen. De zangavond is op zaterdag 15 december om 20:00u in de Dorpshuis "de Biezen”, Bongerd 4, Hagestein.

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige