slide 1

Paasontbijtactie

Zoals u vast wel weet, houden wij al enkele jaren een Paasontbijtactie! Ook dit jaar willen wij deze actie gaan houden. De helft van het geld dat we ophalen is voor het diaconale project: ‘Open je ogen’. Open je ogen voor God, voor de gelovige ander en voor de wereld. Dit jaar gaat de “diaconale reis” naar Egypte. Een land vol spanningen, met name sinds de Arabische lente in 2011. In Egypte leven zo’n 85 miljoen mensen, waarvan ongeveer 10% een christelijke achtergrond heeft. Deze christenen behoren bij de Koptische kerk en de Presbyteriaanse kerken. In deze kerken is het bewustzijn gegroeid dat zij er niet alleen is voor zichzelf, maar dat het belangrijk is de samenleving te dienen. De andere helft van de opbrengst gebruiken wij als JV voor materialen. U kunt via het te downloaden formulier een ontbijt bestellen. 

Wij zullen dit ontbijt op D.V. zaterdagochtend 31 maart 2018 bij u bezorgen.

Klik hier om het formulier te downloaden.

 Contact

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige