Gemeentemiddag 2018

22 september staat de gemeentemiddag op de planning. Voor jong en oud hopen we weer een leuke middag te organiseren, waar ook de wisselbeker gewonnen kan worden met een spectaculair spel.

We sluiten de middag af met een maaltijd en een verrassend toetjes buffet; klaargemaakt door...uzelf.

Centraal staat in ieder geval elkaar, op een ontspannen manier, ontmoeten.

Het programma begint om 15:00u maar je kan ook later instappen. Een opgave formulier wordt in de kerk uitgedeeld, en via de zaaier verspreid, maar kan hier ook gedownload worden.

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen