Open eettafel

Samen eten op een woensdagmiddag en elkaar ontmoeten staat centraal bij de Open Eettafel in het kerkelijk centrum in Hagestein. De open eettafel wordt in het winterseizoen regelmatig gehouden. In de agenda van deze site kunt u de data terugvinden. Iedereen van 60 jaar en ouder, maar natuurlijk ook iedereen die het gezellig vindt om met elkaar te eten is van harte welkom. De maaltijd begint om 12:00 uur en duurt tot ongeveer 13:30 uur. We hopen u graag te ontmoeten aan de Open Eettafel! (Kerkelijk Centrum Dorpstraat 21 Hagestein)

De maaltijden worden verzorgd door slagerij/traiteur De Goeij uit Vianen

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.