Predikant

Sinds 30 april 2017 mag ik predikant zijn in de Hervormde Gemeente Hagestein. Een gemeente die al honderden jaren oud is, maar die nog steeds een levende gemeente is!

Als predikant mag ik veel werkzaamheden binnen de gemeente organiseren en leiden. Zo mag ik hier voorgaan in de zondagse erediensten. De jeugd van de gemeente ontmoet ik tijdens de catechisatie en rondom ander club- en verenigingswerk. Ook ontmoet ik veel mensen op de diverse kringen die hier gehouden worden. Daarnaast mag ik veel bezoekwerk doen, bij ouderen, zieken, rondom jubilea, etc.

Ik vind het bijzonder mooi om in dit deel van Gods wereldwijde Kerk te mogen werken. Ik weet mij door God geroepen om mee te bouwen aan Zijn Koninkrijk en dat mag ik hier in Hagestein en Hoef en Haag doen. Dat krijgt vorm door steeds weer (met elkaar) de Bijbel te lezen en daarin te ontdekken wie God is: een God die ons liefheeft. Hij heeft Zijn Zoon, Jezus Christus naar deze aarde gestuurd. Hij stierf in onze plaats en alleen door Hem is de weg naar God weer geopend. De Heilige Geest is het die ons helpt om dat te geloven en ons kracht geeft om de weg richting God in te slaan en te blijven bewandelen.

Heeft u een vraag of een opmerking, neem dan telefonisch of via de mail met mij contact op. Dat kunnen algemene vragen zijn, maar ook een vraag om bezoek, om voorbede, om contact. Dat kan rondom vreugdevolle gebeurtenissen als huwelijk, geboorte en een jubileum, maar ook in moeilijke momenten, rondom overlijden, ziekte en andere zorgen. Neem in alle gevallen gerust contact met mij op!

Met een vriendelijke groet,

Ds. H.P. Brendeke

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.