Wonen in Hagestein

Hagestein is een dorp in de Vijfheerenlanden aan de Lek, sinds 1986 behorend tot de gemeente Vianen, dat sinds 2002 valt onder de Nederlandse provincie Utrecht. Tot 2002 behoorde Vianen, inclusief Hagestein, tot de provincie Zuid-Holland. Echter, ook vóór 1820 was Hagestein Utrechts. Voordat het slot Hagestein werd gebouwd, heette de nederzetting Gasperde. Hagestein beschikt over een Hervormde kerk en een basisschool.

Er wordt ook gebouwd in de regio. De gemeente Vianen bouwt een nieuw dorp ''Hoef en Haag'' pal naast Hagestein.

Klik hier voor meer informatie over ''Hoef en Haag''

Als u vragen heeft over geloof of onze activiteiten, neemt u gerust contact via het mailadres info@hervormdhagestein.nl, of vindt uw contactpersoon via de lijst met contactpersonen

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk van Hagestein. Luister mee via deze link.