Aanmelden

Vanwege de Corona maatregelen kunnen er 30 mensen naar de kerk. Om zo laagdrempelig mogelijk te zorgen voor een eerlijk reserveringssysteem kan er nu via internet worden aangemeld. Daarvoor maken we gebruik van de diensten van Kerktijd.nl als reserveringssysteem. Dit gaat niet uit van een vol=vol reserveringssysteem, maar werkt op basis van eenmalige aanmelding en daarna uitnodigingen voor de kerkdiensten. Hieronder vindt u een beschrijving hoe het in zijn werk gaat.

Aanmelden via internet

Door middel van een aanmeldformulier kunt u zich aanmelden voor de kerkdiensten. Op dit formulier vult u ook in met hoeveel personen u maximaal komt. (Kinderen onder de twaalf jaar hoeft u niet meet te tellen). Het is van belang om het wachtwoord te onthouden, dat kan later gebruikt worden om uw instellingen te wijzigen.

Zodra de aanmelding is gelukt, ontvangt u een bevestigingsemail die geverifieerd moet worden om te activeren.
Let op: het e-mailbericht kan in de spam-map komen. Als dit het geval is, komen mogelijk vervolg e-mails ook in de spam map. U kunt het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toevoegen aan vertrouwde emailadressen om dit te voorkomen. Zodra de aanmelding is afgerond is het wachten op de uitnodiging voor een van de diensten.

Klik hier om u nu aan te melden.

Aanmelden per telefoon

Voor degene die geen toegang tot internet en email hebben is er de mogelijkheid om telefonisch te registreren. Woensdagavond tussen 19:00u en 21:00u kunt u reserveren via 06-12886459. Bij de registratie per telefoon wordt gevraagd om een naam, telefoonnummer, het aantal kerkgangers en de voorkeur voor welke diensten u uitgenodigd zou willen worden. Dit hoeft dan ook maar eenmalig, tenzij er iets wijzigt.

Uitnodigingen

In de loop van de week worden de uitnodigingen verstuurd voor de kerkdiensten van de daaropvolgende zondag. Gezien het geringe aantal plaatsen kan het zijn dat u niet iedere zondag wordt uitgenodigd. De uitnodigingen worden per email verstuurd. In de email wordt gevraagd om te accepteren of te weigeren.

Zodra u op "Ik kom wel" klikt, wordt u gevraagd of u ook verwacht met het aantal te komen dat u bij aanmelden heeft opgegeven. Dit kunt hier nu aanpassen. (Kinderen onder de 12 jaar hoeft u niet mee te tellen). Als het aantal al gelijk klopt, hoeft u nu niets meer te doen.

Bij weigering wordt er automatisch een nieuwe uitnodiging uitgestuurd naar de volgende persoon op lijst. We vragen u zo snel mogelijk te laten weten of u wel of niet hoopt te komen, daarmee kunnen we anderen sneller een uitnodiging sturen. Na 24 uur vervalt de uitnodiging, en dat is hetzelfde alsof u de uitnodiging weigert. Op dat moment worden andere personen uitgenodigd. De vervaltermijn staat in de uitnodigingse-mail.

Vragen over het reserveren.

Kan ik mijn voorkeur nog aanpassen? Zeker, met uw emailadres en opgegeven wachtwoord kunt u inloggen en uw gegevens en voorkeur aanpassen. Als u zich telefonisch heeft aangemeld, kan de wijziging telefonisch doorgegeven worden. Inloggen kan op de website https://app.kerktijd.nl/login

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu? Bij het inloggen op https://app.kerktijd.nl/login  staat ook een link om een nieuw wachtwoord aan te vragen, deze wordt gestuurd naar het emailadres waarmee u zich opgegeven heeft.

Wat moet ik doen als ik op vakantie ga of tijdelijk niet kan komen? U kunt tijdelijk in het dashboard uzelf inactief maken voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld i.v.m. vakantie of quarantaine. In die periode worden er geen uitnodigingen naar u verzonden. U kunt hier inloggen: https://app.kerktijd.nl/login

Ik heb wisselende diensten met werk, wat nu? U kunt uw voorkeur tot en met woensdag aanpassen. Die aanpassingen worden door het systeem meegenomen bij het uitsturen van de nieuwe uitnodigingen. Dus als u de komende zondag ‘s ochtends moet werken, dan kunt u uw voorkeur voor de ochtenddienst(en) weg halen en alleen op de middag en/of avonddienst zetten.

Ik heb vragen over de manier van toewijzen, kunnen jullie daar meer informatie over geven? Zeker. Het systeem van Kerktijd.nl bepaalt de toewijzingen zelf op basis van voorgaande uitnodigingen. Precieze informatie hierover is te vinden in de documentatie van https://kerktijd.nl

We komen met minder mensen als opgegeven, kan ik dit wijzigen? Ja, dat kan via de bevestigingsmail met onderwerp "U bent aangemeld". In deze mail staat een link waarmee u het aantal kan wijzigen, dat kan alleen maar lager, niet hoger. Als u daar een aanpassing maakt, zullen alsnog anderen uitgenodigd worden.

Ik heb opgegeven dat ik kom, maar nu kan ik toch niet, wat nu? Via de uitnodigingsmail en via de bevestigingsmail kunt u zich nu zelf afmelden. Zo blijft uw plek niet onnodig leeg.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat, waar kan ik die stellen? U kunt een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u geen gebruik kunt maken van e-mail, dan kan u ook het telefoonnummer hierboven genoemd bellen, op de tijd zoals ook hierboven aangegeven.

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.