slide 1

Blikkenactie

De diaconie van Hervormde Gemeente van Hagestein zamelt jaarlijks voor de Voedselbank Leerdam/Vianen op Dankdag blikken met verschillende soorten houdbaar voedsel in. Het gaat om blikken/pakken met voedingsmiddelen bijvoorbeeld: Babyvoeding, Broodbeleg, Groenten, Vlees, Soep, Vruchten, Rijst of Pasta's, Olie, Wasmiddelen. De Voedselbank vult dan de voedselpakketten aan met deze producten. Deze pakketten worden iedere donderdag uitgedeeld. Op dit moment zijn dit ca.40 pakketten per week. Met Dankdag worden deze blikken verzameld in de kerk. U kunt ze achterlaten in het portaal van de kerk of in het kerkelijk centrum.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u bellen naar: 0347-377895. Wij vinden het fijn dat u zo betrokken bent bij ons werk, en dat u ons helpt om Matthëus 25 in praktijk te brengen: "Want wat u voor de minste van Mijn broeders hebt gedaan, hebt u voor Mij gedaan".

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige