’s morgens ps. 143:10 ‘s avonds ps. 81:1

Jeanine Kool en Elise van der Lee.

Komende zondagmorgen hopen we met elkaar stil te staan bij Joh.10:7 ‘Ik ben de deur voor de schapen.’ Door Hem naar binnen gaan geeft behoud. Alleen zo zijn we veilig: we horen bij de kudde van de goede Herder. Als we door die deur naar binnen gaan, zal Hij voor ons zorgen: hij zal ons weiden. Vanuit dit perspectief bereiden we ons voor op de tafel van God, waar we zijn zorg ook ontvangen mogen. Gezegende diensten gewenst.

De collecten voor zondag zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters.

De diaconiecollecte van zondag 10 maart voor de Voedselbank heeft € 286,10 opgebracht.

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft zondag 10 maart € 251,55 opgebracht. Hartelijk dank.

Mevr. C.M. Ponssen – De Leeuw, Nijensteinseweg 47 (4124 AT) is vorige week opnieuw geopereerd aan haar oog. We zijn dankbaar dat deze operatie wel goed verlopen mocht. We bidden u Gods zegen toe in het herstel. Vorige week is Aartje van der Lee, Lekdijk 12 (4124 KC) opnieuw voor een paar weken vertrokken naar ‘de Herberg’, een Pastoraal Diaconaal Centrum in Oosterbeek (Pietersbergseweg 19, 6862 BT). We wensen je daar een goede tijd van herstel rondom de operatie en rust. Gods nabijheid toegewenst. Daarbij denken we ook aan Nico, Elise en Maarten. Sterkte in de tijd dat jullie vrouw en moeder een paar weken niet thuis is. We denken aan mensen die alleen door het leven gaan en dat als zwaar ervaren. Nooit iemand gevonden om het leven mee te delen, of losgescheurd van elkaar. We wensen u Gods kracht en troost toe in gemis en verdriet. Laten we als gemeente ook daarin naar elkaar omzien.

Censura morum

In verband met de viering van het Heilig Avondmaal op zondag 24 maart, heeft u gelegenheid om tot en met maandag 18 maart een censura morum gesprek aan te vragen bij uw wijkouderling of bij mij.

OPA

Het oud papier wordt komende zaterdag opgehaald door Roland Noteboom, Jan van der Linden en Bert van Os.

Bijbelkring

De Bijbelkring van 19 maart gaat niet door. We zien elkaar weer op 2 april.

Open eettafel

Op woensdag 20 maart bent u welkom voor de open eettafel. U kunt zich opgeven tot en met 16 maart bij Annie Witkamp (0347-351387) of Corrie de Wildt (0347-351689) na 17:00 uur.

Zederiks Christelijk Mannenkoor

Op 21 maart komt het Zederiks Christelijk Mannenkoor zingen in de Kerk. Het koor staat onder leiding van dirigent Willem Nijhof. Organist is Maarten van Rijswijk. Vanaf 20.00 uur wordt er gestart met zingen waarin vooral de paasliederen centraal staan. Het is een informele avond met vrije in en uitloop. Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Vrouwenochtend woensdag 3 april

Op deze open vrouwen ochtend komt Marianne Grandia (schrijfster en spreekster) spreken over het thema ‘dansen in de regen’. Dit is de titel van haar nieuwste boek waarbij het zal gaan over: vreugde vinden in God, ook als het stormt in je leven. Vanaf 9.30 is er inloop met koffie en thee waarna we om 10.00 beginnen (tot 12.00). Er is ook kinderoppas aanwezig. Hartelijk welkom in het kerkelijk centrum!

ZAJW

D.V. 6 april 2019 staat er een speciale avond gepland: Tim zingt komt!! Wij als ZAJW commissie willen jullie daarvoor van harte uitnodigingen. Wil je hierbij zijn reserveren snel een kaartje want vol= vol, dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Caroline Meerkerk 06-13292465. Inloop vanaf 20.00. Start: 20.30. Kosten: 8 euro per persoon. Leeftijd: vanaf 15+. Locatie: Overboeicop 42, Schoonrewoerd. Wij zien uit naar jullie komst!!!

Paasontbijtactie

Na succesvolle acties van vorige jaren, organiseert de Jeugdvereniging ook dit jaar weer een paasontbijtactie. De ontbijtjes worden in de ochtend van zaterdag 20 april bezorgd. De opbrengst gaat voor de helft naar de Jeugdvereniging en voor de helft naar het diaconaal project: Mercy Ships. Voor meer info over het project zie: www.mercyships.nl. Vanaf zondagmorgen 24 maart kunnen er formulieren uit het portaal gepakt worden. U kunt deze ook downloaden van de website (www.hervormdhagestein-hoefenhaag.nl) of even bellen naar 06-23505930. De formulieren moeten uiterlijk 14 april ingeleverd worden in het portaal van de kerk of in de brievenbus van Lekdijk 9 te Hagestein.

Save the date

Op DV zaterdag 18 mei a.s. hopen Angela en Marc voor hun hele achterban het 10-jarig jubileum van hun werk te vieren met een zeer afwisselende informatiemiddag. De Hervormde gemeente Hagestein – Hoef en Haag is daarbij ook van harte uitgenodigd! Verdere informatie volgt nog.

16-3: OPA (vanaf 8:00 uur)
17-3: Jeugdvereniging (20:00-22:00 uur)
19-3: Catechisatie (18:30 en 19:30 uur)
19-3: Themakring (20:00-22:00 uur)