’s morgens ps. 46:6 ‘s avonds ps. 9:11.

Kristel Kool en Willemijn Meijers.

Aankomende zondagavond staat we met Zondag 34 stil bij het eerste gebod: ‘U zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben.’ God waarschuwt voor afgoderij: we moeten niet op dingen/mensen vertrouwen, maar op Hem. Er is geen andere God dan de HEERE. Wij maken dan geen beelden meer om daarvoor te knielen, maar dat is niet de enige vorm van afgoderij. Zondagavond zullen we concreet nadenken hoe dit eerste gebod ons leven raakt, hoe het waarschuwt en waar het ons toe oproept. U bent welkom, zowel ’s ochtends als ’s avonds!

De collecten voor aanstaande zondagen zijn bestemd voor de diaconie en het werk van de kerkrentmeesters. De derde maandelijkse collecte is ook bestemd voor het werk van de kerkrentmeesters.

De diaconiecollecte van zondag 19 januari, bestemd voor de Leprazending heeft opgebracht € 242,20 waarvoor dank.

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft zondag 19 januari opgebracht € 237,80. Via oud. Reijersen van Buuren kwam 1 x € 10,- binnen. Ds. Brendeke ontving 2 x € 20,00. Hartelijk dank. De extra maandelijkse collecte op de laatste zondag van de maand is nog steeds bestemd voor de geluidsinstallatie en  kerk-TV. Elke zondag maken wij daar dankbaar gebruik van. Hartelijk aanbevolen.

Anneke de Jong, Gasperdenstraat 18 (4124 AP) heeft in de afgelopen week uitslag gehad in verband met onderzoek naar haar vermoeidheid. Tijdens dat onderzoek is er astma geconstateerd. Mogelijk komt daar de vermoeidheid vandaan. Ze krijgt medicijnen die de astma moeten onderdrukken. We bidden dat de medicijnen werken en dat de vermoeidheid afneemt. Met de gezondheid van mevr. T. Bikker - Wiersma, Kortenburglaan 4 (3941 HR, Doorn) gaat het langzaam achteruit, en haar krachten nemen af. Hoewel het na een moeilijk weekend weer iets beter mag gaan, blijven er zorgen. Vanwege de dementie is communiceren erg moeilijk. We bidden haar Gods zegen en nabijheid toe op haar hoge leeftijd. Bij mevrouw Blom - de Leeuw, Biezenweg 6 (4124 AB) gaat de gezondheid ook achteruit. Ze voelt zich ziek, moe en is erg kortademig. We bidden u toe dat u zich veilig mag weten in Gods handen. Voor alle zieken, ook die hier niet met name genoemd worden, bidden we: ‘O God, blijf niet ver van mij; mijn God, kom mij spoedig te hulp’ (Psalm 71:12).

Verkiezing

We zijn dankbaar voor de vele aanbevelingen die zijn ingediend. We ervaren het meeleven van u als gemeente rondom deze verkiezing. Dat doet goed. Als de Zaaier uitkomt zal het eerste dubbeltal waarschijnlijk bekend zijn. Denkt u in uw gebed aan beide broeders?

Themakring

Dinsdag 28 januari komt de themakring weer bij elkaar. Deze keer bij Jacqueline (Achterstraat 7a, Vianen). De kring begint om 20.00 uur. Van harte welkom!

Zangkwartiertje

Zondagavond na de dienst is er weer het maandelijkse zangkwartiertje, de volgende liederen gaan we zingen:  Tienduizend redenen - Maranatha - De kerk van alle tijden - Wees mijn verlangen - Lichtstad.

OJW (Open Jeugdwerk)

Bowlen, altijd gezellig! Ben jij tussen de 12 en 15 jaar, en heb je nog een lege agenda op zaterdagavond 1 februari 2020? Dan kun je gezellig met ons mee gaan bowlen in Asperen. We verzamelen om 19:30u. en doen dat dit keer in Nieuwland in het gebouw ´Onder de Toren´ (Kerkstraat 5) Kosten: €5,- Het duurt tot ongeveer 21:45u. Opgeven voor woensdag 29 januari via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur ff een berichtje naar 06-11498253.

Preeklunch

Op zondag 2 februari is de hele gemeente (jong en oud) na de morgendienst welkom in het KC. We zullen dan eerst met elkaar de preek bespreken, vanaf 12:00 uur zal er een lunch klaarstaan. De vorige keer was het goed en gezellig om zo bij elkaar te zijn. Hopelijk bent u er dit keer (ook) bij. Van harte welkom!

Ringweekend

Het is bijna weer zo ver, Ringweekend 2020. Dit jaar is het thema: Timeless. Wij vinden het fantastisch als je er ook dit jaar weer bij bent! Ben je nog nooit meer geweest, maar ben je 15 jaar of ouder en wil je dit geweldige weekend ook mee maken? Je bent van harte welkom. Houd dan 21 t/m 24 februari 2020 vrij en geeft je op!! Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volg ons op Facebook (facebook.com/ringweekend) en Instagram (instagram.com/ringweekend). De Ringweekendcommissie

24-01: Jeugdclub (19:00-20:30 uur)
25-01: Schuur open en collectebonnen (10:00-12:00 uur)