’s morgens 90:1, ‘s avonds ps. 91:5.

Carolien van der Lee en Lars van der Lee.

A.s. zondag zal in de morgendienst Edwin de Heus worden bevestigd als ouderling. Gert van Dieren, Wilco van der Lee, Stef de Leeuw en Leander van der Linden zullen in deze dienst worden herbevestigd. We nemen afscheid van de ouderlingen Van Os en Ronald Reijersen van Buuren. In de verkondiging hoop ik stil te staan bij 2 Timotheüs 1. Ik denk als kern aan vers 6 en 7. Ik wens u en jou gezegende diensten toe.

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

Via oud.-kerkrentmeester R. van de Water is een gift van € 20,- ontvangen. Ds. Brendeke ontving 2 keer € 50,00. Hartelijk dank.

Kerkdienst

Houd voor actuele informatie over de kerkdienst en het aanmelden daarvoor de website in de gaten (www.hervormdhagestein-hoefenhaag.nl).

Bijbelkring

Dinsdagavond 13 oktober hopen we elkaar weer te zien vanaf 20:00 uur. We zullen dan beginnen met hoofdstuk 1 uit het boekje over Exodus. We hopen op een goede avond met elkaar.

MiddagBijbelkring

Woensdagmiddag 14 oktober om 14.00 uur komen we weer bij elkaar in het KC. We behandelen Hoofdstuk 1 uit het boekje; Bijbelgedeelte Exodus 1.

OPA

Het oud papier wordt op 17 oktober opgehaald door Ad Bergshoeff, Diederik Meijers en Bram de Groot.

ZAJW

Het ZAJW (zaterdagavond jeugdwerk) kan onder deze omstandigheden helaas geen activiteiten organiseren, maar we zijn wel aan het nadenken over activiteiten die passen binnen de 1.5 meter samenleving. Heeft u/ heb jij nog goede ideeën? Mail deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kijken er naar uit om jullie, hopelijk snel weer te ontmoeten!

9-10: Jeugdclub (19:00-20:30 uur)
11-10: Jeugdvereniging (20:00-22:00 uur)
12-10: Catechisatie (18:30 en 19:30 uur)
13-10: Bijbelkring (20:00 uur)
14:10: MiddagBijbelkring (14:00 uur)
17-10: OPA (vanaf 8:00 uur)

In deze tijd merken we dat de zondagse ontmoeting onder druk staat. Dat is een teleurstelling. Laten we daarom juist ook doordeweeks en in gezinsverband ons (meer) richten op het dienen van God. Met een hartelijke groet, ds. Brendeke

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.