’s morgens ps. 42: 7, ’s avonds ps. 123:1.

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

Ds. Brendeke ontving € 20,00. Hartelijk dank.

Ds. Brendeke ontving een gift van € 20,00. Hartelijk dank.

Mevr. Blom - de Leeuw verblijft nog steeds in Woerden (Polanerbaan 2, 3447, GN kamer 23). We wensen u Gods zegen en kracht in het herstel. Ton de Leeuw, Tienhovenseweg 23 (4124 KV) ontvangt deze week de uitslag van de scan. Gods zegen en sterkte gewenst, samen met Connie, uw (klein)kinderen en verdere familie. Arina Heikoop, Breede Sticht 4 (4124 AC) heeft vorige week een nieuwe heup gekregen. De oproep kwam plotseling, maar de operatie is gelukkig geslaagd, daar zijn we dankbaar voor. We wensen u kracht en zegen toe voor de revalidatie. We leven ook mee met diverse andere zieken in de gemeente. Gods kracht toegebeden in uw situatie.

Huwelijk

Wilco Kortleven en Mariska Brals (Sperwerstraat 7, 4131 CV) hebben de kerkelijke inzegening van hun huwelijk die op vrijdag 26 maart plaats zou vinden, uitgesteld. Dit zal vanwege de coronamaatregelen op een later moment plaatsvinden. Dat is best een grote teleurstelling. Ze trouwen a.s. vrijdag wel voor de wet. Op die dag zullen we in kleine setting Gods zegen vragen over hun huwelijk. We wensen jullie een mooie dag toe, maar vooral Gods zegen over jullie huwelijk.

Stille week

Volgende week is de week voor Goede Vrijdag en Pasen. In die week staan we stil, en worden we stil bij het lijden van Jezus voor onze zonden. U bent van harte uitgenodigd om mee te kijken op twee avonden, waarop we vanuit de kerk een uitzending verzorgen met Bijbel, muziek, gebed en gesproken woorden. De uitzendingen beginnen om 19:30 uur.

Paaszangdienst

Op 2e paasdag organiseert de JV om 9.30 uur een paaszangdienst die u thuis kunt bekijken of beluisteren. We hebben een mooi programma samengesteld met paasliederen en overdenkingen. De liturgie zal als download op de website komen te staan, maar als u deze graag op papier ontvangt kunt u appen of bellen naar Anske (06-31156672) of Lianne (06-81840561).

HGJB scholierenweekend

Voor tieners organiseert de HGJB een online scholierenweekend. Je kunt vanuit je huiskamer meedoen met de activiteiten die zij organiseren. Twee avonden (9 en 10 april) vol goede bijbelstudies, mooie muziek, goede gesprekken en gezelligheid. De avonden duren van 18:30-22:30 uur. Kijk voor meer info op: www.hgjb.nl/scholierenweekend/

Vervolgde kerk

Aanstaande zondag zullen we weer bidden voor de vervolgde kerk. We bidden om groei in geloof, om blijdschap in hun lijden, moed om te getuigen en mogelijkheden om het evangelie te delen.

28-3: Jeugdvereniging
30-3: Uitzending stille week (vanaf 19:30 uur)
31-3: Uitzending stille week (vanaf 19:30 uur)

Het was goed om afgelopen zondag met elkaar het Heilig Avondmaal te vieren. De verbondenheid met Christus en elkaar mochten we gedenken en vieren. ’s Ochtends stond de spot van de soldaten centraal, ’s avonds het kruisdragen van Simon van Cyrene. Voor komende zondag denk ik dat we verder lezen in Markus 15. Met een hartelijke groet, Ds. Brendeke

RSS Feed zaaier

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.