’s morgens ps. 146:4, ’s avonds ps. 147:4.

Komende zondag lezen we met elkaar Handelingen 9:1-9. De geschiedenis die wel bekend staat als de bekering van Saulus. Van een vurige bestrijder, werd hij een vurige belijder van het evangelie van de opgestane Jezus. Omdat hij Jezus is tegengekomen. Zondag denken we hier verder over na, met de blik naar de avondmaalstafel die D.V. zondag 13 juni klaar zal staan.

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

Ds. Brendeke ontving € 10,00. Hartelijk dank.

We leven mee met diverse zieken in de gemeente. Sommigen al langere tijd, misschien zelfs chronisch. Anderen onder behandeling, in afwachting van uitslagen of juist zonder behandeling. We wensen u de kracht en sterkte van God toe in uw omstandigheden.

Huwelijk

Op vrijdag 18 juni hopen Wilco en Mariska Kortleven Gods zegen over hun huwelijk te ontvangen. Dat zou al eerder gebeuren, op 26 maart, maar de kerkelijke inzegening is vanwege de coronamaatrdegelen uitgesteld. We hebben toen wel in de kerk een kort moment gehad, waarin we samen met het bruidspaar en de getuigen om Gods zegen hebben gebeden. D.V. zal op 18 juni wel de inzegening van hun huwelijk plaatsvinden op de trouwlocatie in Ewijk. Het adres waar ze wonen is: Sperwerstraat 7, 4131 CV in Vianen. We wensen jullie, samen met familie en vrienden een gezegende dag toe, en Gods aanwezigheid in jullie huwelijksleven.

Examens

Een aantal jongeren in onze gemeente hebben in de afgelopen tijd examens gemaakt. Dat zal, ook gezien de omstandigheden, wellicht een spannende tijd geweest zijn. Nu is het afwachten op de definitieve uitslagen. We leven en bidden met jullie mee!

Gemeenteleden elders

Mevr. G.M. Simons – van Dijk verblijft in de Hof van Batenstein 314 (4131 HD, Vianen) We wensen u Gods zegen toe in alles. Stuurt u even een kaartje?

Nacht van gebed

Samen met de Hervormde gemeentes van Everdingen en Zijderveld wordt er op vrijdag 4 juni de nacht van het gebed gehouden. Dit jaar in het Kerkelijk Centrum “De oude School” in Zijderveld. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 24 uur. We werken met tijdsblokken van een uur. Het eerste blok van 20-21.00 zal  een spreekster van Open Doors verzorgen. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de tijd mee te bidden. Schuif gerust aan! Tijdens de nacht horen we verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed. Neem voor vragen contact op met: Bart de Jong, Zijderveld 06-11092835 of Jacqueline Reijersen van Buuren 06-12904320 (ook als je mee wilt rijden).

Censura morum

In verband met de viering van het Heilig Avondmaal kunt u tot maandag 7 juni 18:00 uur een censura morum gesprek aanvragen bij ds. Brendeke of uw wijkouderling.

Bezinningsuurtje

Op woensdag 9 juni bent u vanaf 20:00 uur van harte welkom bij het bezinnings(half)uurtje. U bent uitgenodigd om in de kerk aanwezig te zijn, maar de avond wordt ook uitgezonden zodat u thuis ook mee kunt kijken/luisteren. We hopen op een goede avond met elkaar.

ZAJW

Hoi allemaal, Op vrijdag 25 juni organiseert het ZAJW, na succes van de vorige keer, weer een online avond! Het thema van deze avond is "Ik hou van Holland". Opgeven kan door een berichtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Melanie (06-22672622). Vermeld je telefoonnummer, mailadres en het adres waar je woont, zodat we een verrassing bij je langs kunnen brengen. De avond vindt online plaats. Je krijgt van te voren een uitnodiging van Teams via de mail. Je kan vanaf 19:45 inloggen, we starten om 20:00. Wij hopen jullie allemaal te zien! Groetjes de ZAJW commissie.

9-6: Bezinningsuurtje (20:00 uur)

Met een hartelijke groet, vanuit een zonnige studeerkamer, ds. Brendeke

RSS Feed zaaier

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.