’s morgens ps. 9:10, ’s avonds ps. 14:7.

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

Ds. Brendeke ontving € 50,00 voor de diaconie en € 5,00 via de HVD.

Ds. Brendeke ontving 2 keer € 50,00 tijdens bezoekwerk.

Anneke de Jong, Gasperdenstraat 18 (4124 AP) heeft vorige week vrijdag te horen gekregen dat het plekje op de wervelkolom geen tumor is. Daar zijn we erg dankbaar voor! We bidden dat de komende weken rust geven voor lichaam en ziel. Daarbij wensen we je/jullie Gods zegen toe. Mevr. Liefhebber van de Vosstraat 1 verblijft nog steeds in het Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Uit onderzoek blijkt dat ze geen TBC heeft, dat is erg fijn. Er worden nu voorzichtig gesprekken gevoerd over mogelijke herplaatsing. We wachten af hoe dat gaat verlopen, en bidden u Gods kracht en nabijheid toe.

Jubileum

Edwin en Alina de Heus, Jan van der Ledeplein 2 (4131ZX, Vianen) hopen zaterdag 17 juli 25 jaar getrouwd te zijn. Van harte gefeliciteerd met jullie zilveren huwelijksjubileum. We wensen jullie samen een goede dag toe met jullie kinderen. Daarnaast, en zeker niet in de laatste plaats, Gods zegen voor jullie gezamenlijke toekomst, in alles wat jullie voor elkaar, het gezin, kerk en werk mogen betekenen.

Openluchtdienst

Op zondagmiddag 18 juli bent u om 14:30 uur van harte welkom tijdens de openluchtdienst. De locatie is net als vorig jaar het weiland bij de familie Bassa, Tienhovensweg 17. Wilt u zelf een stoel meenemen? Als het erg warm en zonnig is, is het verstandig om een paraplu mee te nemen (wat dan eigenlijk een parasol is natuurlijk…). We hopen velen van u daar (weer) te zien!

OPA

Het oude papier wordt zaterdag 17 juli opgehaald door Bas de Groot, Jakob de Greef en Kees de Leeuw.

Beroep

Eind vorige week heb ik bekend gemaakt dat ik bedank voor het beroep naar Nieuwerkerk aan den IJssel. Daarmee komt er een eind aan drie toch wel intensieve weken. Hartelijk dank voor het meeleven tijdens en na het beroep, dat heeft ons goed gedaan.

Met een hartelijke groet, ds. Brendeke

RSS Feed zaaier

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.