’s morgens 27:7, ‘s avonds ps. 100:1.

Kristel Kool en Aafke Meijers.

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Hartelijk dank!

De collecte voor het werk van de kerkrentmeesters heeft in april € 1606,55 opgebracht. De extra collecte bracht € 251 op. Ds. Brendeke ontving € 50,00 en € 20,00. Bedankt voor uw bijdragen.

Teus Scherpenzeel heeft goede berichten ontvangen naar aanleiding van de onderzoeken die na de operatie van twee weken geleden zijn uitgevoerd. Daar danken we de Heere voor. Maaike de Leeuw, Achterweg 2 (4124 AG) is vorige week vervelend ten val gekomen. Daarbij heeft ze haar scheenbeen gebroken. Vrijdag wordt ze geopereerd, maar daarna moet ze ook nog revalideren. We wensen haar, samen met Wim, Gods zegen en sterkte toe in dit alles. We leven ook mee met andere zieken en mensen die zorgen hebben: Gods nabijheid in alles toegebeden.

Jubileum

Het echtpaar De Wildt-Prins, Autenasekade 6 (4124 PE) hoop op donderdag 12 mei 50 jaar getrouwd te zijn. Bijzonder en mooi om zoveel jaar met elkaar verbonden te zijn onder de zegen van God. We wensen u een hele goede dag toe, samen met kinderen en kleinkinderen, en Gods onmisbare zegen voor de toekomst!

Mutatie

Mevr. De Vree – Den Besten is in de afgelopen tijd verhuisd van de Dorpsstraat in Hagestein naar het Batensteinplantsoen 12 (4131 ZD) in Vianen. Best wel een overgang, omdat u heel wat jaren in Hagestein gewoond en gewerkt heeft. Aan de andere kant ook wel vertrouwd: u bent opgegroeid in Vianen. We wensen u een goede en gezegende tijd in uw nieuwe huis en onder het kerkelijke dak van de Grote Kerk Vianen.

Vakantiebijbelweek

We mogen weer, alle kinderen bij elkaar…. Samen zingen, samen luisteren, samen knutselen, samen timmeren, samen spelen. De voorbereidingen voor VBW 2022 zijn weer gestart. En het thema is bekend: mosredna sellA à lees het eens andersom en dan weet je het thema ;). Dit jaar mogen we elkaar ontmoeten op 16, 17, 18 en 19 augustus. Om alles goed te laten verlopen zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, jong en oud, die willen vertellen, helpen met timmeren en zagen, helpen met knutselen, helpen tijdens de spellen die we gaan spelen, helpen oppassen en/of helpen met pannenkoeken bakken. Heb je tijd en vind je het leuk om te helpen? Geef je dan snel op en houd de datums in je agenda vrij! Opgeven kan door een mailtje te sturen naar onderstaand mailadres, het formulier op de website of in de app in te vullen of via het formulier wat bij de uitgang van de kerk op zondag 15 mei wordt uitgedeeld. Voor de jeugd: je mag dit mee laten tellen als maatschappelijke stage.

Voor vragen, aanmelden of om contact met ons op te nemen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. VBW-team, Deline Copier en Nelianne de Leeuw

Paasontbijtactie

Dit jaar heeft de paasontbijtactie €625,- opgebracht. Hiervoor is €315,- voor het jaardoel (Licht op Zuid) en €310,- voor de jeugdvereniging. Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bijdragen en graag zien we uw bestellingen volgend jaar weer.

Koffiedrinken

Zondagmorgen 15 mei is er na de morgendienst koffiedrinken in de aula. Van harte welkom.

Ontmoetingsmiddag uitje

Op 17 mei gaan we met elkaar als afsluiting pannenkoeken eten. We verzamelen om 16:00 uur bij het KC, en vertrekken vanaf daar naar Beesd. U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 13 mei bij Janny, Martijn of Wilma.

Open vrouwenochtend

Woensdag 18 mei is er voor het eerst sinds lange tijd weer een vrouwenochtend. Samen met Alide Snitselaar denken we na over het thema eenzaamheid. Alle vrouwen zijn van harte welkom in de aula, Dorpsstraat 28. Neem ook gerust iemand mee! We beginnen om 10:00 uur. Vanaf 9:30 staat de koffie met lekkers klaar. Voor oppas graag vooraf opgeven bij Gesine (06 44360230).

15-5: Koffiedrinken na morgendienst
17-5: Ontmoetingsmiddag uitje (16:00 uur KC)

Afgelopen zaterdag is het beroep vanuit Putten (wijk 4) aangekomen in de pastorie in Hagestein. Voor ons weer een onrustige tijd van zoeken en overwegen. A.s. zondag 15 mei hoop ik voor te gaan in de morgendienst in de Nieuwe Kerk in Putten. In de week daarna zal de verdere kennismaking plaatsvinden. We weten ons in deze tijd in Gods handen en bidden om Zijn leiding in en door alle ontmoetingen heen. Met een hartelijke groet, ds. Brendeke

RSS Feed zaaier

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.