Zaaier week 30 & 31

31-7 ‘s morgens ps. 124:1, ‘s avonds ps. 125:1.
7-8 ‘s morgens ps. 126:2, ‘s avonds ps. 128:1.

31-7 Janienke de Heus en Emi Bergshoeff
7-8 Mirjam van Lagen en Arco de Leeuw

De collecten kunt u overmaken naar de rekeningen van de diaconie (NL24 RABO 01541 97807) en de kerkrentmeesters (NL13 RABO 03360 10052). Er wordt bij het uitgaan van de kerk ook gecollecteerd.

Nel de Leeuw, Vogelenzangseweg 13 heeft bij controle in ziekenhuis te horen gekregen dat het hart in orde is. Wel is de energie nog laag. Daarom vinden er over twee maanden verdere onderzoeken plaats, om te kijken of dat zich herstelt, of dat er verder ingrijpen nodig is. Meneer Van Eck, Batensteinplantsoen 38 (4131 ZD, Vianen) heeft vorige week na onderzoeken te horen gekregen dat er lonkanker is geconstateerd met uitzaaiingen naar de lymfeklieren. Dat is een schokkend bericht, voor hemzelf, zijn vrouwen en (klein)kinderen. De dokters gaven aan dat er geen behandelingen voor genezing mogelijk is. We wensen u samen, met hen die bij u horen Gods kracht en nabijheid toe in deze zware tijd. Laat Jezus uw Trooster wezen, Hij is de Weg, de Waarheid en het Leven (Joh.14:6). Anneke de Jong, Engweg 2, heeft na een PET-scan ter controle, te horen gekregen dat er vlekjes op de wervelkolom gevonden zijn. Eerder had ze ook al een vlekje dat geen tumor was, maar verder onderzoek moet uitwijzen wat deze vlekjes zijn. 1 Augustus volgt de uitslag hiervan. We wensen jullie samen Gods zegen toe in deze onzekere tijd.

Overlijden

Op donderdag 7 juli overleed in de leeftijd van 74 jaar, dhr. Dik van der Zeijden, Lekdijk 40, 4124 KC. Hij was een man van weinig woorden, maar leefde betrokken op de mensen om hem heen. Een aantal maanden geleden werd er longkanker geconstateerd. De behandelingen werden gestart en leken goed te gaan. Onverwachts ging zijn situatie achteruit, totdat hij overleed. De begrafenis heeft plaatsgevonden op donderdag 14 juli. We wensen zijn vrouw, samen met Bianca en Sjoerd en hun kinderen en verdere familie Gods zegen en troost toe in deze tijd.

VakantieBijbelWeek

Komende zondag kunt u (net als afgelopen zondag) uit het portaal van de kerk een envelop meenemen. In de envelop zit een briefje met daarop een product wat u zondag 31 juli of zondag 7 augustus in het portaal van de kerk kunt inleveren. Deze producten gebruiken we tijdens de vakantiebijbelweek. Alvast bedankt voor uw betrokkenheid!

Open eettafel

Op woensdag 10 augustus bent u weer welkom bij de open eettafel in de aula. U kunt zich tot 6 augustus opgeven bij Nel de Leeuw (0347-373663) of Bep van der Lee (06-30130815).

Belijdeniscatechese

Komend jaar wordt jongeren (en ouderen) die belijdenis van hun geloof willen afleggen, de mogelijkheid gegeven om belijdeniscatechese te volgen bij ds. Van de Born in Hei- en Boeicop. Mocht je hier vragen over hebben, of je op willen geven, neem dan contact op met onze scriba, Adriaan Noteboom.

Weerklank

Weerklank is nog te bestellen tot woensdag 3 augustus 2022 bij Stef de Leeuw Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0628628319

10 augustus: Open eettafel

16 t/m 18 augustus: VakantieBijbelWeek

Hartelijke groet namens uw/jouw kerkenraad

RSS Feed zaaier

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.