Alpha cursus

In januari 2019 willen we weer graag de Alpha-cursus starten voor Everdingen, Hagestein-
Hoef en Haag én Zijderveld.

Wat houdt het Christelijk geloof in? Wie is Jezus en wat kan Hij voor u/jou betekenen?
Hoe onderhoudt je je persoonlijke geloof?
Deze onderwerpen (en andere) worden op een ontspannen, leuke en eigentijdse manier met
elkaar besproken. Er is volop ruimte om uw/jouw vragen en ideeën te opperen.

De Alpha-cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten; 9 avonden en één zaterdag. Iedereen van 18
tot 98 jaar is van harte welkom.
Oók als u/jij al Christen bent is deze cursus een verrijking voor uw/jouw geloofsleven.
Nieuwsgierig geworden?

Kom dan naar de informatie-avond op D.V. maandag 26 november 2018. Deze avond start
om 20.00 uur in het Hervormd Centrum, Kerkstraat 5 te Everdingen.
Wij kijken uit naar uw/jouw komst!
Dicky, Janneke en Ina.
Meer informatie: Ina Ruitenburg, ina.ruitenburg @ casema.nl 0345-641613