slide 1

Jaarthema: Kom doe mee!

D.V. zaterdag 21 september vindt de gemeente middag plaats en D.V. zondag 22 september wordt in de kerk het winterwerk geopend aan de hand van het jaarthema van de HGJB  “Kom doe mee”. Enerzijds mogen we bevoorrecht zijn dat we onderdeel mogen uitmaken van Gods gemeente en anderzijds dienen wij daar ook aan bij te dragen. Meedoen, bijdragen en bouwen met elkaar, onder de leiding van Gods Geest. Ben jij ook een puzzelstukje in Gods plan? 

Het programma voor zaterdag wordt nog samengesteld. Nadere invulling hierover volgt binnenkort. Dus zet de datum alvast in jouw/uw agenda, want het is een mooie gelegenheid om als gemeente samen het winterwerk te gaan starten.

Op de website hebben we een speciale pagina aangemaakt waar u meer informatie vindt over het jaarthema en het jaardoel ''Mozambique'' van dit jaar. 

Contact

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info@hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.

Kerktijden

Iedere zondag om 9:30 uur en 18:30 uur is er een dienst in de Hervormde kerk aan de dorpsstraat in Hagestein. Luister mee via deze link.

Overige