Van dinsdag 27 augustus tot en met 1 september 2019 zijn er diverse activiteiten in het kader van de VakantieBijbelWeek. Overdag zijn er diverse activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, daarnaast zijn er 's avonds ook evenementen voor jongeren en ouders.

De activiteiten vinden plaats rond het Kerkelijk Centrum (Dorpsstraat 21 Hagestein) en op 1 september in de kerk (Dorpsstraat 26 Hagestein).

De week door

Ochtendprogramma:

Dinsdag, woensdag en donderdag is er een ochtendprogramma voor de kinderen. De ochtenden beginnen om 09.30 uur. Er is een bijbelvertelling met een leuk werkje wat past bij het thema. Voor de  kinderen vanaf groep 5 gaan we aan de slag met hout. Ook leren we de kinderen een bijbeltekst en een aantal liederen aan en bidden we met elkaar.

Middagprogramma:

Op woensdagmiddag eten we gezamenlijk met de kinderen bij de VBW. Hierna volgt een actief middagprogramma. Elk jaar weer een ander activiteit. Deze dag eindigt ongeveer om 16:00 uur.

Op donderdagmiddag is er ook een activiteit georganiseerd. Deze middag eten de kinderen wel thuis en niet bij de VBW. Deze middag duurt van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.

Avondprogramma:

Op dinsdagavond wordt er een activiteit georganiseerd voor kinderen en volwassenen samen. Dit is dit jaar een fietspuzzeltocht. Ook worden er broodjes met hamburgers verkocht (ook lekker als u niet meefietst). De ontmoeting met elkaar staat hierbij centraal.

Op woensdagavond vindt de tieneravond plaats. Alle tieners zijn welkom om met elkaar een spel te spelen en ontspannen bij elkaar te zijn.

Op donderdagavond sluiten we de VBW af met de presentatieavond. De kinderen mogen dan aan u en alle andere belangstellenden laten zien wat ze in de afgelopen week hebben gedaan.

Op vrijdagavond is er nog een Sing-in. U/jij bent dan van harte uitgenodigd om mee te zingen of te luisteren.

Zondag
Op zondagmorgen wordt de VBW in de kerk afgesloten. De dienst begint om 9.30u. In deze dienst wordt er extra aandacht gegeven aan de kinderen. We hopen u, samen met uw kind(eren) te ontmoeten tijdens deze VBW-week.

Het programma met de activiteiten die worden georganiseerd krijgt u in de week van 22 juli in uw brievenbus. Klik hier om het te downloaden.

De VBW-Crew