Gemeenteavond

D.V. 19 februari organiseert de kerkenraad een gemeenteavond met als thema ''Missionair in Hoef en Haag''. Op deze gemeenteavond willen we als kerkenraad onze visie delen over hoe we onze missionaire verantwoordelijkheid in Hoef en Haag vorm willen geven in samenwerking met de IZB. Verder zullen we antwoorden geven op de vragen en opmerkingen van de vorige gemeenteavond.

De avond is het in het Kerkelijk Centrum (Dorpsstraat 21 Hagestein) en begint om 20:15u (na de stemmingsvergadering). Iedereen is van harte welkom.