Bijbelleesweek

Download hier het boekje van de bijbelleesweek.

Het thema van de bijbelleesweek van de HGJB is dit jaar ''Geef Hoop''. Tijdens de week gaan we op zoek naar de hoop die verankerd is in Christus. Via de het boekje biedt de bijbel hiervoor diverse perspectieven. In de verwachting dat deze gedeelten ertoe leiden dat we deze hoop niet voor onszelf houden, maar delen met anderen. De bijbelleesweek start vanaf 30 maart. We wensen u en jullie een mooie week toe die De hoop geeft voor de toekomst.

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.