Corona nieuws

Vanaf zondag 1 juli mogen we weer naar de kerk, met in acht neming van de 1,5m afstand voor mensen die niet uit hetzelfde gezin komen. Om te zorgen dat alles in goede orde verloopt moeten we een ''gebruiksplan'' hebben waaraan we ons als kerkenraad én bezoekers houden. U kunt het gebruiksplan downloaden via de link hieronder. Kort samengevat moet u zich als bezoeker van de diensten aan de volgende afspraken houden:

1) Op vrijdagavonden tussen 19:00u en 21:00u kunt u een afspraak maken om naar de kerk te gaan via 06-12886459.
2) Bij het naar binnengaan van de kerk wordt u door een medewerker een plek gewezen.
3) Mensen die niet uit hetzelfde gezin komen houden 1,5 afstand van elkaar.
4) Sinds 1 juli is zingen in kerkgebouwen weer toegestaan, mits voldaan wordt aan de regels die het RIVM stelt. De kerkenraad heeft deze regels gewogen en nagerekend, en heeft besloten dat we vanaf aanstaande zondag weer kunnen zingen. Wel is de vraag aan u om dat ingetogen te doen. Omdat ventilatie een erg belangrijk punt is, zullen we ramen en deuren open laten staan. Het is verstandig om daar rekening mee te houden.
5) Kwetsbare personen zoals ouderen en personen met verminderde weerstand wordt aangeraden nog niet naar de kerk te komen.

Heeft u vragen over deze maatregelen, neem dan contact op met bovenstaand nummer, uw wijkouderling of Ds. Brendeke.

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.