Opening Winterwerk

De openening van het winterwerk vindt dit jaar plaats op zondag 20 september. In de ochtenddienst staan we stil bij het thema ''Goed om te horen''. We luisteren naar een preek over Martha en Maria. De dienst begint om 9:30u in de kerk op de Dorpsstraat in Hagestein.

Zondagmiddag is er, als het weer het toestaat, een "openlucht zangdienst" voor iedereen die van zingen en/of luisteren houdt met ook een korte meditatie. Deze dienst wordt gehouden in het weiland achter Tienhovenseweg nummer 17. Voor meer informatie verwijzen we naar dit artikel.

Zondagavond om 18:30u is er een kerkdienst die geleid wordt door Ds. G.H. Molenaar.

Voor de zangdienst hoeft u zich niet op te geven, want die is in de open lucht
Voor de kerkdiensten kunt u zich opgeven via deze link.

Dit jaar is het diaconale thema ''Björn en Marlies van Veelen''. Leest u hier meer over het werk dat zij doen.

Klik hier voor meer informatie over het jaarthema en het winterwerk.

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.