Opening Winterwerk

In het kader van de opening van het winterwerk worden er diverse activiteiten georganiseerd.

18 september vanaf 14:00u is er een gemeentedag. Lees hier meer over het programma.

25 sept. is de schuur open, worden er hamburgers gebakken en koffie, thee, limonade geschonken met wat lekkers in het kader van burendag. Klik hier voor meer informatie.

26 sept. om 9:30u is er een kerkdienst in het kader van het jaarthema. Het thema is ''Geloven is doen''. De dienst gaat over ''De talenten'' uit Matt. 25:14-30. De dienst begint om 9:30u in de kerk op de Dorpsstraat in Hagestein. Klik hier om mee te kijken of u op te geven voor de kerkdienst.

26 sept. om 18:30u is er een kerkdienst die geleid wordt door Ds. R. v.d. Knijff.  Klik hier om mee te kijken of u op te geven voor de kerkdienst.

Vanaf 27 sept starten alle clubs, verenigingen en kringen weer. Klik hier voor de agenda.

Verder..

RSS Feed GemeenteNieuws

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.