Afscheid dominee Brendeke

Op D.V. donderdagavond 11 augustus wordt er een afscheidsavond georganiseerd voor dominee Brendeke. De avond begint om 18:00 met een inloop vanaf 17.30. Voor avondeten wordt gezorgd. Omdat we voor dit eten een indicatie nodig hebben van hoeveel mensen er komen, vragen we u om uzelf op te geven wanneer dit mogelijk is.  Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-31308690. Mocht u het vergeten zijn om u op te geven of op het laatste moment toch besluiten hierbij aanwezig te willen zijn, voelt u zich dan vooral niet bezwaard om toch aan te sluiten.bHet officiële gedeelte van de avond begint om 19.30. Mocht 18:00 te vroeg voor u zijn kunt u altijd nog rond deze tijd aansluiten. Locatie: Bij mooi weer buiten bij de kerk en wanneer dit niet mogelijk is zullen we het in de Aula houden.

Cadeau

We willen de dominee en zijn gezin een leuk cadeau geven. Wanneer u hieraan wilt bijdragen kunt u uw gift overmaken naar het rekeningnummer van de kerkrentmeesters: NL13 RABO 03360 10052. Doe dit dan onder vermelding van cadeau dominee. Het is fijn als voor 14 juli alle bijdragen hiervoor binnen zijn zodat er tijd genoeg is om een cadeau uit te zoeken.

Bakken

Tijdens het officiële gedeelte willen we iets lekkers serveren bij de koffie en de thee. Hiervoor zoeken we mensen die iets lekkers willen bakken. Laat even aan onderstaand mailadres of telefoonnummer weten wanneer u dit wilt doen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06 31308690)

Gastenboek

Tot slot willen we een gastenboek maken met daarin bijdragen van de gemeenteleden zodat dominee Brendeke nog een extra mooie herinnering heeft aan de gemeente Hagestein, Hoef en Haag. Je kunt hiervoor een A4 met daarop uw bijdrage uitgeprint inleveren op de avond zelf of van tevoren mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Ook van tevoren fysiek inleveren is mogelijk bij Reinier van de Water. (Tienhovenseweg 21 in Hagestein) De inhoud van dit A4 mag u helemaal zelf weten. Een mooi lied wat u de dominee mee wilt geven, een herinnering die u graag wilt delen. Wees creatief!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Reinier van de Water. (06-20821813)

We hopen u allemaal te zien op deze afscheidsavond.

RSS Feed GemeenteNieuws

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.