Weerklank

In de kerkenraadsvergadering van 28 juni is besloten om in de eredienst ook ruimte te geven aan psalmen en liederen uit de bundel ‘Weerklank’. We willen vasthouden aan de vertrouwde oude berijming, maar ook ruimte geven voor gezangen en psalmen in een andere berijming. Weerklank is een bundel die naar ons idee een mooie selectie liederen biedt, die goed zingbaar zijn. We merkten de afgelopen vergadering wel dat het qua psalmberijming een beetje een verlegenheidsoplossing is: in Weerklank staat wel een nieuwere psalmberijming dan de oude berijming, maar de verstaanbaarheid had voor ons nog groter mogen zijn. Dat punt nemen we mee de toekomst in. Er wordt in de dienst ruimte geboden om maximaal 2 gezangen/psalmen uit de bundel Weerklank op te geven. De voorgangers laten we vrij in hun keuze daarin. Per opening winterwerk (zondag 18 september) gaat bovenstaand besluit in.

We willen u vragen om zelf bundels aan te schaffen voor gebruik. U kunt deze zelf bestellen, of (met korting) de bundel voor € 26,50 bestellen bij diaken Stef de Leeuw, tel. 06-28628319. Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt weerklank daarnaast ook als Web-App bestellen voor €12,99. Zie daarvoor deze link: https://www.kokboekencentrum.nl/bestel-de-weerklank-app/

RSS Feed GemeenteNieuws

Als u een vraag heeft of iets wilt doorgeven, neemt dan contact op met een van de contactpersonen. Voor algemene vragen kunt u een bericht sturen naar het mailadres info @hervormdhagestein-hoefenhaag.nl.