In de regio...

Jongeren ontmoeten elkaar overal, dat blijkt wel uit de activiteiten die in de regio worden georganiseerd. Zo is er het Open Jeugdwerk voor alle jongeren van 12 tot 15 jaar en het Zaterdag Avond Jeugd Werk voor alle jongeren vanaf 15 jaar en wordt er jaarlijks een weekend georganiseerd waar wel meer dan 100 jongeren aan deelnemen. Activiteiten die je niet wilt missen! En niet onbelangrijk, je ontmoet zo christelijke leeftijdsgenoten die misschien wel je beste vrienden worden.

Ringweekend 15+

In februari breekt het leukste weekend van het jaar weer aan: het Ringweekend! Tijdens dit weekend denken we met jongeren van kerken uit de Vijfheerenlanden na over een thema. We doen Bijbelstudies en leuke spellen, maar er is ook veel tijd voor ontspanning en om elkaar te leren kennen. Kortom: dit mag je niet missen! Het weekend is er voor alle jongeren vanaf 15 jaar en kost € 37,50. Blijf op de hoogte van het Ringweekend via Facebook!

Contactpersoon: Melanie Noteboom

Organisten

Iedere kerkdienst wordt begeleid door één van onze organisten. We vinden het fijn dat zij hun talenten willen inzetten in onze gemeente.

Onze organisten:

• Bert van Hell
  • Gert van Ooijen
  • Jaap Kamp
  • Leen Boon
  • Martijn Borsje (www.martijnborsje.nl)
  • Martine Damstra
  • Nico van den Heuvel

Muziekgroep

Bij diverse activiteiten laat de muziekgroep van vrijwillige muzikanten en zangers van zich horen. We vinden het fijn dat zij hun talenten willen inzetten in onze gemeente. Wil je ook meedoen? Neem dan contact op met één van de contactpersonen.

Open Jeugd Werk 12+

Eens in de maand organiseert het Open Jeugdwerk een leuke activiteit voor iedereen van 12 tot en met 16 jaar! Open Jeugdwerk is actief in Everdingen, Schoonrewoerd, Zijderveld en Hagestein. (Natuurlijk maakt het niet uit waar je vandaan komt om ook te mogen komen!) Een avond kost €5,-.

Dit seizoen staan de volgende activiteiten op het programma:

5 okt strandwandelen
2 nov sportavond
3 jan schaatsen
1 feb bowlen
7 mrt sportavond
4 april bbq

Contactpersoon: Anneke de Leeuw

Zaterdag Avond Jeugd Werk 15+

Het ZAJW organiseert één keer per maand een gezellige avond voor jongeren vanaf 15 jaar. We hebben elke avond iets anders op het programma staan. Zo gaan we de ene avond kanoën, een volgende avond barbecuen, strandwandelen, bowlen, etc. etc. We hebben dus een heel gevarieerd programma! Wat we wel altijd hetzelfde doen is het beginnen met gebed en daarna lezen we van een stukje uit de Bijbel. Dat doen we omdat we ons afhankelijk weten van de Heere God en omdat we willen leven vanuit het evangelie van de Heere Jezus. Ook JIJ bent van harte welkom op het ZAJW. In De Zaaier en in de agenda kun je lezen wanneer de eerst volgende ZAJW avond is en wat er dan op het programma staat. Kortom: tot ziens op het ZAJW!

Contactpersoon: Melanie Noteboom

Gospel 4 you 15+

Gospel 4 you is een ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 15 jaar in Nieuwland. vind meer informatie en foto's op de Facebookpagina.