ONDERWIJS
VOOR JOU!

We vinden het niet allemaal even leuk en de één is er beter in dan de ander, toch vinden we het wel belangrijk: onderwijs. Wat we vooral belangrijk vinden is onderwijs over de Bijbel en wat God ons door Zijn Woord wil vertellen. Kennis over het christelijk geloof helpt jou verder in je geloofsleven.

Catechisatie

Verdieping in het geloof en onderwijs uit de Bijbel zijn onmisbaar. Er kunnen veel vragen zijn die je bezighouden, of je kunt het gevoel hebben dat er nog veel te leren is om het christelijk geloof en de Bijbel verder te ontdekken en te begrijpen. 

De catechisatie is er voor jongeren vanaf 12 jaar. Tijdens de catechisatie gaat de predikant met jongeren in gesprek om samen te leren wat de kernpunten van het christelijke geloof zijn en hoe je de Bijbel kunt verstaan en God beter leert kennen.

Ieder jaar is er ook gelegenheid om belijdeniscatechisatie te volgen. Gods belofte in de Heilige Doop en Zijn roepstem in het Evangelie vragen om een duidelijk antwoord van geloofsbelijdenis. Hiermee neem je ook als volwaardig lidmaat je plaats in in de gemeente en ontvang je toegang tot het Heilig Avondmaal.

Terug...

Predikant

Ds. P.J. Matze
Dorpsstraat 23
4124 AL Hagestein
predikant@ hervormdhagestein-hoefenhaag.nl

Dorpsstraat 26 4124 AM Hagestein +31347-351210 info(at)hervormdhagestein-hoefenhaag.nl Kerkdiensten: zo 9:30u en zo 18:30u