ONDERWIJS
VOOR JOU!

We vinden het niet allemaal even leuk en de één is er beter in dan de ander, toch vinden we het wel belangrijk: onderwijs. Wat we vooral belangrijk vinden is onderwijs over de Bijbel en wat God ons door Zijn Woord wil vertellen. Kennis over het christelijk geloof helpt jou verder in je geloofsleven.

Zondagsschool

Op zondagmorgen van 11.00-12.00 is er zondagsschool in het Kerkelijk Centrum voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool! Dus als je nieuwsgierig bent naar de zondagsschool en je bent tussen de 4 en 12 jaar: Kom eens een keer langs! Elke zondag wordt er een Bijbelverhaal verteld. Hierover wordt een verwerking gemaakt. In spelvorm of met behulp van een werkje. Verder bidden we met elkaar, zingen we liederen en we gaan met de kinderen in gesprek. 

Als het winterwerk start, begint de zondagsschool ook. De eerste zondag van iedere vakantie, op christelijke feestdagen en op Avondmaalszondagen is er geen zondagsschool. Tweede Kerstdag is er een kerstviering van de zondagsschool. Hierin nemen de kinderen uit groep 8 ook afscheid. Deze kinderen krijgen dan ook een Bijbel.

Terug...

Predikant

Ds. P.J. Matze
Dorpsstraat 23
4124 AL Hagestein
predikant@ hervormdhagestein-hoefenhaag.nl

Dorpsstraat 26 4124 AM Hagestein +31347-351210 info(at)hervormdhagestein-hoefenhaag.nl Kerkdiensten: zo 9:30u en zo 18:30u